Spärra kort
Ring: 0771-40 71 70, öppet dygnet runt.
Kontakta oss
Kundservice öppet vardagar 8-17
Telefon: 0771-40 71 70
E-post: Meddelandehanteraren på inloggade sidor
Spärr av kort
vardagar 8-17: 0771-40 71 70
efter kontorstid: 08-402 59 79
Adress: Nordea First Card
L646, 105 71 Stockholm
Innan du ringer: Frågor & svar »
Om oss
First Card erbjuder ett komplett betalsystem för alla inköp och utlägg i tjänsten. För företag som vill ha en snabb, ekonomisk och säker administration av fakturor och reseräkningar. First Card gör det enkelt för resenären att skriva reseräkningar och ger företaget total kontroll och samlad statistik över resandet. Kortet kan fås med koppling till Mastercard eller Visa.

First Card ges ut av
Nordea Bank Abp, filial i Sverige
Organisationsnr 516411-1683
Plusgiro 474 70 02-6
Bankgiro 237-4825
Om First Card
First Cards affärsidé är att underlätta för alla som är delaktiga i reseprocessen. Vi har ett mål för allt vi gör och vi vill utveckla de bästa systemen och betalningslösningarna för nordiska affärsresenärer.

Vi gör det enklare och smidigare för de som reser och vi underlättar och effektiviserar för alla som hanterar och ansvarar för resefrågorna ute på företagen. Tack vare First Card:

  • minimerar företaget sin resehantering och administration. Samtidigt får man den överblick som behövs för att förhandla fram de bästa priserna hos reseleverantörer och resebyråer.
  • får resenären ett betalningsmedel som gäller på fler än 30 miljoner inköpsställen, banker och uttagsautomater över hela världen. Dessutom får han eller hon ett redskap som gör det enkelt att skriva reseräkningar och snabbt att få ersättning för sina resekostnader.

Sedan mer än 20 år tillbaka är First Card ett av de mest använda systemen för betalkort och resekonto för svenska företag.

Ditt företag får en skräddarsydd faktura
Genom att välja First Card får företaget full kontroll över hur resekostnaderna ska faktureras. Det blir långt färre fakturor från reseleverantörer där ekonomiavdelningen måste kontrollera vem som har rest till vilket resmål - och på uppdrag av vem. Företaget sparar intern administration, tidsödande kontakter med reseleverantörer och gör det lättare för medarbetarna att redovisa sina reseräkningar.

Kontakta oss för att höra mer om hur First Card kan göra faktureringen mer kostnadseffektiv!

Se till att resepolicyn inte bara blir tomma ord!
De flesta företag har en klart formulerad resepolicy. Den anger vilka flygbolag som ska utnyttjas, vilka hotell som är prioriterade och vad som gäller beträffande representation. Ändå har de flesta problem med att förverkliga resepolicyn. Ibland kanske det handlar om bristande information till resenären, men lika ofta är det fråga om dålig efterlevnad.

Tack vare First Card har både ekonomiavdelning och Travel Managers ett effektivt verktyg för att genomdriva en klok och genomtänkt resepolicy och den överblick som krävs för att förhandla fram det bästa priset hos leverantörerna.

Ökad kontroll över resekostnaderna med rätt resestatistik

Företagets medarbetare känner sig trygga med First Card
Med First Card har företagets resenärer tillgång till en av marknadens bästa kompletterande reseförsäkringar. För företaget innebär den sänkta kostnader, bl.a. tack vare avbeställningsskyddet. För kortanvändaren ger den ersättning vid förseningar eller om man skulle råka ut för olycksfall under resan.

Mer information om First Card Travel Aid

First Card - L646, 105 71 Stockholm Behandling av personuppgifter och cookies