Spärra kort
Ring: 0771-40 71 70, öppet dygnet runt.
Kontakta oss
Kundservice öppet vardagar 8-17
Telefon: 0771-40 71 70
E-post: Meddelandehanteraren på inloggade sidor
Spärr av kort
vardagar 8-17: 0771-40 71 70
efter kontorstid: 08-402 59 79
Adress: Nordea First Card
L646, 105 71 Stockholm
Innan du ringer: Frågor & svar »
Om oss
First Card erbjuder ett komplett betalsystem för alla inköp och utlägg i tjänsten. För företag som vill ha en snabb, ekonomisk och säker administration av fakturor och reseräkningar. First Card gör det enkelt för resenären att skriva reseräkningar och ger företaget total kontroll och samlad statistik över resandet. Kortet kan fås med koppling till Mastercard eller Visa.

First Card ges ut av
Nordea Bank Abp, filial i Sverige
Organisationsnr 516411-1683
Plusgiro 474 70 02-6
Bankgiro 237-4825
Kortköp direkt med mobilen!

Håll samman alla dina tjänsteutlägg med First Card samtidigt som du åtnjuter enkelheten med mobila betalningar. Det är precis så enkelt som det låter! Medarbetaren får en enkel och effektiv hantering av inköp och utlägg, och företaget får kontroll på kostnader, en smidigare reseräkningsprocess, överskådlig e-faktura och mer tid till annat!

Google Pay - betala med din Android
betala med din Android! Google Pay är ett snabbt och bekvämt sätt att betala på miljontals ställen – både i butiker och på nätet.

Följ länken för att lära dig mer om vilka operativsystem som stöds och hur du kommer igång:
Kom igång med Google Pay för Nordea First Card redan idag


Apple Pay - betala med din iPhone
betala med ett blipp! Apple Pay för företag – enkelt och nära till hands! Underlätta för dina medarbetare att samla alla tjänsteutlägg på ett ställe. Oavsett om de betalar med mobilen, plastbrickan eller med resekonto kan du få alla utlägg på en och samma First Card-faktura.

Följ länken för att lära dig mer om vilka operativsystem som stöds och hur du kommer igång:
Kom igång med Apple Pay för Nordea First Card redan idag


Samsung Pay - betala med din Samsung
betala med ett blipp! Du som har en Samsungtelefon göra enkla och säkra kortköp i butik med mobilen. Aktivera Samsung Pay, den mest accepterade mobilbetalningstjänsten.

Så här ansluter du ditt First Card:
  • Öppna Samsung Pay-appen på din mobil.
  • Scanna eller lägg manuellt in ditt First Card.
  • Aktivera kortet i Nordea Wallet. Har du inte Nordea Wallet kan du aktivera kortet genom att ”Ringa banken” där du legitimerar dig med Mobilt BankID.

Så betalar du när du har installerat Samsung Pay
  • Du betalar genom att swipa uppåt från mobilskärmens nedre kant från hemskärm eller standby. Vill du använda ett annat kort än det som visas så kan du välja kort genom att swipa åt sidan.
  • Verifiera med fingeravtryck eller iris och blippa telefonen mot kortterminalen. Om det är en terminal med contacless symbol så blippar du ovanpå symbolen, annars mot kortterminalens högra sida och verifierar sedan köpet med din PIN-kod.*
  • Klart!
*På vissa terminaler använder du magnetspårsläsaren, lägg då telefonen vid samma sida som denna på kortterminalen och slå din kod för kortet.
First Card - L646, 105 71 Stockholm Behandling av personuppgifter och cookies